keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Mitä kynsille kuuluu?

No ei kauheen hyvää. Kai.

Kuten aiemmin kerroin, viilasin geelit pois. 
Toivon hartaasti, että omat nysäni kasvaisivat ja voisin luopua geeleistä kokonaan. 
Tiedän ainakin kynsieni kasvavan geelien alla hurjaa vauhtia, huoltovälin ollessa noin pari viikkoa :) Hyvä juttu, jos kyseessä olis vain luonnonkynnet. 

Kun geelit poistin, omat kynnet olivat pitkät. Viilasin suosiolla lyhyeksi, mutta ne olivat ohuet ja kamalat :( 


Tässä lähtötilanne. 
Viikon aikana kynteni lohkesivat vapaan reunan rajalta ja jouduin lyhentämään niin lyhyeksi kuin sain. 
Olen myös huomannut outoja juttuja sormissani :o
- Sormenpääni ovat kylmät. Koko ajan. 
- Sormenpäitäni sattuu. 

Kynteni ovat toki kasvaneet muutaman millin, mutta huomaan taas, että vapaa reuna rupeaa olemaan taas taipuisaa ja helposti repeävää scientifiquen käytöstä huolimatta. Opin nail envykään ei ole mielestäni muuttanut kynsiäni..


Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, pahempaan suuntaan mennään :( 


Tässä tänään otettu kuva. 
En tiedä mitä ajatella. 
Tiedän kynsieni olevan pehmeät. Ne ovat aina olleet ja jopa onan kynnen geelaus ei onnistu, koska vapaa reuna rupeaa aina repsottamaan. 
Mikä neuvoksi? Yritän nyt ainakin käyttää tän nail envyn loppuun ja sitten harkitsen geelejä. 
Ehdotuksia otetaan vastaan?10 kommenttia:

 1. Täällä kohtalon toveri. Tosin Nail Envy Original auttaa kun muistaa laittaa sen kaksi kerrosta yms. Ilman lakkaa nää mun kynnet on aivan pehmeät/taipuisat ja lohkeilee palasina irti. Tänään viimeksi jouduin lyhentämään aamulla keskaria kun lohkesi. :C

  VastaaPoista
 2. Olin kokeillut kaikkia kynsiä vahvistavia lakkoja ja löysin vihdoin omani essencen ultra repair lakasta, jonka tilasin kosmetik4less:iltä. Itse tykkään enemmän luonnonkynsistä, vaikka niiden kanssa onkin kauhea kamppailu aina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kun ei riitä tuo kärsivällisyys testaamaan kaikkia lakkoja :) katsotaan, tuo opin pullo on isohko :)

   Poista
 3. Mulla ei oo tota originalia vaan lohkeileville kynsille tarkotettua nail envyä. Ja oon laittanu vaan kerroksen :o
  Mä olen nyt niin epäuskonen näitten mun kynnenkasvatus hommien kanssa :) en usko onnistuvani. Ja onko siinä järkeä jos saan ne kasvamaan vain siksi, että ne voi katketa koska vaan?

  VastaaPoista
 4. Kärsivällisyyttä vaatii tuo projekti. Tiedän sen monen kerran kokemuksella ;) Sanoisin, että varaudu odottelemaan kynsien vahvistumista vielä kolme neljä kuukautta. Jos sinne asti jaksat niin eiköhän ala homma helpottamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen ettei mun kärsivällisyys riitä niin pitkälle :D

   Poista
 5. Minä ihan kylmästi en käytä mitään lakkoja tai hoitotuotteita, joissa on tolueenia. formaldehydiä tai DBP:tä. Ne haurastuttavat ja kellastuttavat kynsiä ja ovat muutenkin kemikaaleja ikävämmästä päästä.

  Tuli mieleen kertoa tämä sen vuoksi, että tuossa yhdessä kuvassa kädessäsi komeilee Mavala-pullo: Siinä on ainakin tolueenia ja formaldehydiä ja niitä löytyy sitten lisäksi myös esim. Seche Vitestä, Mavalasta, Essiestä, suunnilleen kaikista halpislakoista joissa ei erikseen mainita 'three-free'. Esim. Seppälän lakoissa taitaa olla vain yksi lajike joka on three-free.

  Niinpä oma valikoimani sisältää vain Color Clubia, Opia, China Glazea ja Sally Hansenia. Muitakin three-free lakkoja toki on vaikka kuinka paljon, mutta nuo ovat ne helpoimmin löytyvät kun en tykkää ostaa netistä vaan haluan aina nähdä pullon livenä, koska värit eivät toistu oikein tietokoneen ruudulla. Omistan mieluummin vähemmän laatulakkoja kuin paljon halpiksia. Toisaalta sääli että esim. Essie ei ole three-free, sillä kun on tosi kauniita värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän kyllä että noissa on toluleenia ym. Ei se mun käyttöä pahemmin hetkauta, siks on aluslakat keksitty :)
   Mavalaa en päätynyt käyttämään juurikin noiden kuitujen takia. Opi on nyt testissä, samoin essien grow richer.
   Vaikkakin ei mun kynsille taida auttaa mitkään auttaa :)

   Poista
 6. Toivottavasti ongelmaan löytyy ratkaisu.Tosin omat kynteni ovat huonossa kunnossa myös johtuen varmaan osittain työstä

  VastaaPoista

Kommentointi sallittavaa niin hyvässä kuin pahassa :) Kiitos :)