keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Synttärit :)

Sooori  tauosta, mutta olen menny yö kolmeks töihin ja loppupäivät on menny jotenki koomassa. Asiaa ei auta se, ettei saa nukuttua päikkäreitä :) Enää ois 3 päivää ja sit on vaa parin tunnin hommia ja sit saan taas olla hoitovapaalla :) 

Mun ja äidin synttäreitä juhlittiin ( mä 30 ja äiti 50) lauantaina ja tietty tein kynsiaiheisen kakunkin :) 





Tätä kakkua oli kiva jopa tehäkki :D 
Lahjaks sain kynsiporan ja lakkoja. 
Eilen käytii Tokmannilla, jonne oli tullu uudet KoneHelsinki lakat ja ostin sit kaikki mitä löysin :) Olkoon se mun lahja mulle :) 
Mies osti mulle hierontapöydän, jottei mun selkä huutas hoosiannaa kun tekee ripsienpidennyksiä. 


Sisko oli tilannu mulle Pueenin laattoja ja ne on jo testattukkin :) Näistä Golden rosen Holiday-lakoistakin on kynsillä menossa jo toinen. Ärsyttää kun töissä lakat kuluu ihan jäätävää tahtia.. Eikä hanskojen käyttö oo tietenkää suotavaa :D


Nää on ne lakat kun kotiutin tokmannilta. 
Saas nähä onko yhtä hyviä kun muut lakat :) Muilla kokemuksia näistä?


Tässä tää pora :) 
Kattelin eka Promedin potia, mutta päädyin tähän. Tarvii sit satsata teriin enempi. Nää on aika huonot mitä mukana tuli.



Niin ja valmistuuhan se pöytäkin koko ajan :D 

Muistakaa vielä arvonta :)

8 kommenttia:

  1. Tämä ei nyt sinänsä liity tähän postaukseen, mutta tarvisin kiireesti apua ja en mistään löydä ohjetta. Asia koskee geelikynsisiveltimiä eli millä ihmeellä saan siveltimet puhdistettua geelistä? Olen juuri hankkinut itselleni uudet siveltimet, koska vanhat menivät geelistä niin tahmeiksi ettei niitä voinut enää käyttää ja en haluaisi uusille käyvän samoin.. Olisin todella kiitollinen jos antaisit tähän pulmaan vinkkiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä putsaan siveltimet ihan cleanerilla. Samalla millä pyyhin tahman kynneltä. Ja on ollu samat siveltimet jo 2 vuotta :)

      Poista
  2. Vautsi mikä kakku! Noita Konehelsinkin Wet Look lakkoja ostin kans ja tosi hyviksi osoittautuivat. Mutta en nyt tiedä onko ne mitenkään kiiltävämpiä kuin muutkaan lakat.. :D

    VastaaPoista
  3. Itse olen ihastunut juuri noihin tokmannin kone-lakkoihin. Edullisia ja hyviä! (:

    VastaaPoista
  4. Mielestäni kommentoin aiemmin mut näköjään ei tullu perille niin upea kakku ja kivoja ostoksia/lahjoja.

    VastaaPoista
  5. Niin mäki oisin muistellu .. Ei sen puoleen, miraclenkin kommenttia ei näy, vaikka julkasin ja kun yritän uusiksi, herjaa vaan että kommenttia ei enää ole :O

    VastaaPoista

Kommentointi sallittavaa niin hyvässä kuin pahassa :) Kiitos :)