sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Jolly Jewels

Pitihän minunkin käydä Seppälässä bongaamassa noita Jolly Jewels-lakkoja.
Viisi kipaletta lähti matkaan ja muutama jäi houkuttamaan, voipi olla, että käyn hakemassa orvot kotiin :)

                                           Tässäpä nämä viisi kaunokaista :)


Yleensä en ole sinisen/turkoosin ystävä, mutta nämä näyttivät niin herkuilta, että saivat luvan tulla mukaani. Näistä onkin jo kynsillä ollut tuo 106 ja voin sanoa, että tämä vasta on pain in the ass poistettava... Onneksi en lakannu koko kynttä tällä.
Miten te rakennekynsien omaavat poistatte nämä glitterpommit kynsiltä? Kun ei niitä voi laittaa likoon folion sisälle, ainakaan asetoonillisen lakanpoistoaineen kera.. Vinkkejä otetaan vastaan :)



                                       Tästä violetista tulee mieleen mustikkamaito :O


Tässä tuo 106 kynsillä. Tykkäsin kovasti, paitsi poistosta...
Nimettömän strassit oli jonkin sortin aivopieru, ajatuksissa hyvä, mutta toteutuksessa ei.. Onneks ei loistaneet/ erottuneet kovin hyvin :)



4 kommenttia:

  1. kivoja lakkoja. Pakko käydä ostaan itekki. Ootko kokeillu sitä evästä jolla kinnitetään folioita kynteen, että laitat lakan alle. Niin irtoaa sitten hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä ole tullu mieleen, eikös se oo aika hidasta kuivumaan? Jostain luin liima-vesi seoksesta, mutta en voi venailla kuivumista tuntitolkulla :)
      Taidanpa silti kokeilla, ratkasis kyllä ton ongelman, mä niin haluisin kuorruttaa kynnet glitteriin, mutta raksuissa tuo poisto on oma lukunsa :)

      Poista

Kommentointi sallittavaa niin hyvässä kuin pahassa :) Kiitos :)