tiistai 12. maaliskuuta 2013

Jolly jewels 117

Tämä oli lakka jota himoitsin eniten :)
Silti tein tyhmän virheen tällä lakatessani. Olin lukenyut facebookissa ja joissain blogeissa tämän levittyvyydestä. Oli kuulemma sudissa glitteriä liiankin kanssa. Siksipä uskoin sokeasti tämän peittävän myös yhdellä kerroksella. Noup.
Olis pitäny lätkästä ihan perusmusta alle ja tämä päälle. Olis ollu huomattavasti nätimpi.






Alle lakkasin taas kaksi kerrosta folioliimaa ja tadaa :) Lähti taas ihan kuorimalla. Tällä kertaa tosin lätkäsin päälle sechen, joka teki pistamisesta inan vaikeampaa ( vaikkakin se oli vieläkin naurettavan helppoa :)), mutta muu lakka tuskin tätä tekisi.




Loppuun vielä kuva kynsistä, jotka tein ennen tätä jollya. Haha. Yritin olla luova ja lakkasin etu-ja pikkusormen CC:n Modern pinkilölä ja keskarin ja nimettömän vain puoliksi. Keskariin lakkasin Feeling groovy-lakkaa ja nimetömään Rasberry rush-lakkaa. Ei näkyny hyvin, koska OPI:n Spotted-lakkaa tuli liian paksu kerros. Alla oleva lakka oli ilmeiseti myös liian märkää ja tuo Spotted halkeili hassusti.

Ollaan muuten menossa miehen kanssa laivalle torstaina ja odotan innolla shoppailua, vaikkakin hinnoilla ei taida olla enään suurtakaan eroa maihin :/


**postaus ajoitettu**

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo Jolly Jewels lakka :) oon varmaan ainut, joka ei vielä noista omista yhtäkään.. :D Pakko hankkia ainakin muutama, 117 nyt ainakin :) Harmi kun näillä ei ole mitään ihania nimiä..
    Blogissani on muuten haaste sinulle :)
    http://livelaughloveandpaintnails.blogspot.fi/2013/03/haaste-viisi-kysymysta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin jäi kaihertaa muutama :)
      Kiitti haasteesta :D

      Poista

Kommentointi sallittavaa niin hyvässä kuin pahassa :) Kiitos :)