lauantai 10. elokuuta 2013

heissan

Wuhuu :D Mulla tai oikeestaan meidän perheellä on nyt tabletti. Ilmoitelkaahan tapahtuuko niissä kuvien koossa mitään.

Mun on aiemmin pitänyt tehdä Lilan postaukseen perustuva juttu,mutta aina tuntuu olean joko liian kiire tai väärä mielentila.
Nyt päätin kumminkin ryhtyä vaan kirjottamaan. Juttu voi olla sekavaa ja pomppia ilman suuntaa :)


Juttuhan meni alunperin jotenkin niin, että Lila bannattiin facebookin kirpparilta ja syynä oli  trokaaminen. Itse en ymmärtänyt mistä joku sai päähänsä, että Lila trokaa..
Pitkäaikaisena rakennekynsien tekijänä ja kynsienlakkaajana, tiedän miten sitä roinaa kertyy ihan huomaamatta. Mulla on omat kasat todisteena ja ajattelin niillä kuvittaa tän postauksen.Lilallahan ei ollu myynnissä mun mielestä kauheasti kamaa ja voin sanoa, että toisella kirpulla on myyjiä, jotka myyvät enemmän ja melkeimpä joka päivä. Niihin ei puututa, miksi siis Lilan myyntiin? Hinnatkaan eivät ppäätä huimanneet.. ( Kiitos vaan lila kaupoista :)).
Että, hei camoon.....

Voin sanoa, että jos mä nyt saisin totaalikyllästymisen ja laittasin myyntiin kaikki mun 500 lakkaputelia, 40 hilepurkkia,tarrakasan,  2500 kirkasta strassia, fimoja, varmaan tuhansia värillisiä strasseja ja 30 arkkia water decaleja ja 26 värigeeliä, 5 purkkia geeliä, varmaan kymmenet siveltimet, muotit, kolmet uunit, kahdet imurit, 6 pullos kynsinauhaöljyjä, kaks sarjaa Cheekyn laattoja 1 pueenin ja sata konadia ym... ai iin, unohtamatta niittejä, glittereitä, samettijauheita, viiloja, nesteitä ja kaikkea muuta pientä. Miten mun mahtas käydä??
Saisin varmaan ikuisen porttikiellon sinne :)

Ai niin, juuri tein ilauksen viis.eelle ja ripsikamojakin on tulossa.Nyt kysynkin, että missä menee trokaamisen raja? Jos myy ylimääräisiään  pois?
Lila ei missään nimessä trokaa ja voin sanoa, että varmasti löytyy muitakin, jotka tämön allekirjoittavat. Kyllä trokarit haistaa kilsan päähän.

Ja nää mun röykkiöt voi näyttää ei miltään, mutta voin tehdä kilsan mittasen postauksen ihan yksityiskohtasesti. 
Helmeri on IHAN täynnä ja samoin vottiinikaaappi, jonka alkuperänen tarkotus oli toimia viinakaappina :D 
Ehkä muutama pullo takaa löytyy.
Geelipakkia en edes avannut, se on räjähdyksen partaalla. 
Tavaraa on noissa laatikoissa ja hyllyissä sen verran paljon, että kyllä muutama saattas päätyä takamuksilleen :) 
Mullakin on näissä ylimäärästä ja ylimääräsen määrästä kertoo se, etten saa aikaseksi kuvata niitä myyntiin. 
Osa on täällä blogissa myynnissä ja suuri osa on pakattuna ja odottaa kuvaamista. Ehkä sitten talvella? ;) 
Mutta pointti on, että en menis syyttelemään ketään trokariksi, varsinkaan pitkään kynsihörhöilyä harrastanutta. Kamaa kertyy vuosien varrella ja jos niitä ei saa myydä ni mitä niille pitäs tehä? 
Mikäs teidän mielipiteenne tähän on?

Ja tästä kirjotuksesta on ihan turha vetää sitä hernettä nenään.
Olen avannut sanaisen arkkuni ja voi olla, että teksti muuttuu, kunhan ajatus kulkee taas.
Aamen.

3 kommenttia:

 1. Olen sun kans samaa mieltä harrastajalle niitä todellaki kertyy ihan huomaamatta.Minusta on oikein myydä ylimääräsiä pois ja tuon lilan kohtalo oli kyl töykeetä käytöstä.

  VastaaPoista
 2. Mun käsitys trokareista on, et ne ostaa halvalla, niillä ei ole ollut koskaan aikomustakaan käyttää tuotteita itse, ja sitten myy kalliilla.

  Ton Lilan tapauksen kirppisryhmän ylläpitäjät nyt oli vähän noloja. :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuon Lilan tapauksen jälkeen itseäkin pelottaa myydä mitään. Olen eksynyt eBayn maailmaan ja sieltä nyt ei vaan voi tilata vaan vähän. ;)

  VastaaPoista

Kommentointi sallittavaa niin hyvässä kuin pahassa :) Kiitos :)