maanantai 8. huhtikuuta 2013

Essie miss fancy pants

Tämä lakka oli ehkä hieman liian ruskea kevääseen mun mielestä, mutta koska tykkään ruskeasta niin kynsillä kuin vaatteissa niin lakkasinpa kuitenkin :)


Kerros riitti peittämään hyvin kynnet ja koska ei pelkillä yksivärisillä sais olla niin essie sai seurakseen jolly jewelsin.
Tämä Jolly on yksi uusimmista lakoistani ja en ostanut tätä turhaan, niin hyvin tää peitti. Vielä kun löytäs tälläsen ihan puhtaan kultasen, jollyllähän on se yksi, mutta seassa on pinkkiä glitteriä..


Lakkasin vain ihan lakan omalla sudilla tuolta juuresta ja tuputtamalla olis ehkä saanu paremman tuloksen, mutta...

Mitä mieltä te olette, kaikissa blogeissa on melkein lakkauskuvia ihan läheltä ( jopa minulla), ja se asettaa tiettyjä paineita saada lakkaus onnistumaan super hyvin ja siististi. En siis pidä itekkään suttasista kynsinauhoista, mutta eikö riitä, että kynnet näyttävät kauempaa hyviltä? Pitääkö joka viivan olla perfect??
Ei kai kaupungillakaan ne ihmiset ota kädestä kiinni ja kyttää joka kulmasta?

Usein huomaa, ettei jaksa blogia seurata juuri laukkausten suttuisuuden takia ja ne kynsinauhat vois siistiä, jos ei muuta aio tehdä.. Jos ehtii ottaa kuvia blogiin ehtii varmaan edes sen tehdä..

Ja nyt painun muualle, ennenkuin avaudun oikein kunnolla :D

Siis, seuraatteko vain täydellisen lakkausten omaavia blogeja vai riittääkö, että tekijä laittaa aikaa nail arttiin ja saa aikaan ei niin täydellisiä maalauksia? ( kuten allekirjoittanut ja one stroke kukat :D ).

Öitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittavaa niin hyvässä kuin pahassa :) Kiitos :)